Joves del Club BellvitgeEl Club Infantil i Juvenil de Bellvitge és una entitat d’esplai amb més de 40 anys d’experiència en l’àmbit de l’educació en el temps de lleure. La seva finalitat és la d’educar en valors a infants i joves del barri de Bellvitge en el seu temps de lleure, esdevenint un espai de formació i participació comunitària amb la voluntat de transformació i inclusió social

 

Des de l’entitat es treballen totes les festes de caire tradicional, per tal de potenciar les nostres festes, al igual que es van introduint els canvis que aquestes experimenten.

 

Durant l’estiu oferim la possibilitat de que els infants i joves facin activitats de lleure, de dilluns a divendres, en el seu entorn habitual. Pels més petits de la família hi ha un servei d’acollida a primera hora del matí, i per a tots un servei de menjador.

 

Els joves i infants podran realitzar un munt d’activitats pensades i creades a la seva mida, que els permeti gaudir de la platja, muntanya, piscina, activitats i tallers lúdics, grans jocs, … traient sempre el màxim de profit dels recursos que ens ofereix el medi urbà, aquàtic i natural.

 

Una de les activitats estrella dels joves són les colònies d’estiu ja que poden gaudir d’un entorn distint al habitual i estar amb el seu grup d’iguals durant uns dies. Les ubicacions són diverses depenent de les demandes de cada grup d’edat.

 
Si voleu més informació, us esperem al Club!!

Anuncis


cristina lora jimenez says:

hola me han gustado mucho las fotos de halloween estan muy curradas y estais todos muy guis y de acojone cualquiera no os querria ver ni de cercaDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

et cetera
%d bloggers like this: